Rreth nesh

VOX Electronics është një kompani e cila prodhon produkte elektronike konsumi, e specializuar nc teknologjinë audio vizuale, pajisjet e bardha, pajisjet e vogla të kuzhinës dhe kondicionerët

Ne jemi pjesë e kompanisë ERG, distributor botëror i pajisjeve elektronike dhe shërbimeve. Zyrat qendrore në Beograd, Serbi. VOX Electronics u krijuar në 2003, dhe ka berë bashkë një skuadër ekspertësh nga gjithë bota të cilët janë lidër në fushën e dizajnit, zhvillimit dhe prodhimit të pajisjeve elektrike për përdorim të përditshëm. Skudra jonë i drejtohet konsmatorëve dhe ka si qëllim të avancojë produktet tona dhe kujdesin ndaj klientit si rrjedhojë dhe përmirësimin e vetë jetës. Ne besojmë sinqerisht që pajisjet që ne krijojmë, si dhe vetë jeta, mund të jenë më emocionuese, tërheqëse dhe sa më interesante nga sa ne mendojmë, dhe ky është mesazhi që ne dëshirojmë t’ju transmetojmë të gjithë konsumatorëve tanë kudo ku ndodhen.

MISIONI

Misioni ynë ështe t’ju përgjigjemi nevojave të një sërë konsumatorëve kur ata janë duke përzgjedhur kualitetin dhe çmimin duke ju dhënë atyre cilësinë më maksimalë me çmimin më të volitshëm.

Ne punojmë fortë për të arritur kualitetin makismal me çmimet më të leverdishme për konsumatorët tanë, kështu që ne jemi gjithë kohën duke përmirësuar kualitetin e produkteve dhe shërbimeve që ne ofrojmë. Në krahun tjetër, ne eksplorojmë nevojat e konsumatoreve tanë, ndjekjen e trendeve, fitimin e njohurive të reja dhe përdorimin e teknologjisë së fundit.

VIZIONI

“Le të jetojmë sëbashku” – ky është vizioni i VOX Electronics. Jemi gjithmonë largpamës, pasi e ardhmja është një fushë e madhe në krijimin e produkteve dhe shërbimeve me kualitetin më të lartë. Rritemi çdo ditë, dhe jemi konkurues në treg, ne gjithmonë jemi renditur shumë lartë, dhe qellimi jonë është të jemi lider në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve me kualitetin më të lartë.