Rreth Servisit

Kualiteti i servisit tonë ka arritur pritshmëritë e klientëve tanë që në 2003. Që në krijimin e kompanisë, kemi venë re se servisi është segmenti më i rendësishëm. Serviset tona përfshijnë riparimin e pajisjeve tuaja, këshilla dhe asistencë për përdorimin e pajisjeve tuaja. Teknikët tanë me eksperiencë, trajnohen individualisht dhe janë të mirë edukuar, në fushën e tyre.

Rruga: Sulejman Delvina
Telefoni: 067 202 0575
Email-i: voxelectronic@gmail.com